Met onze ISO 27001 distance learning cursus studeer je waar en wanneer je maar wilt

Nu cyberaanvallen en datalekkages toenemen, staat cyberbeveiliging steeds hoger op de agenda van organisaties. Velen hebben er dan ook voor gekozen om het risico te beperken door een informatiebeveiligingsbeheersysteem, ook bekend als een information security management system (ISMS), te implementeren.   
   
Een ISMS is een systeem van processen, documenten en technologie waarmee organisaties hun informatiebeveiliging op één plek kunnen beheren, controleren en verbeteren.  
   
ISO 27001 is de internationale standaard die de beste werkwijzen voor een ISMS beschrijft.   
 
Met een druk werkschema kan het soms moeilijk zijn om naar cursussen te gaan die je helpen bij het begrijpen en succesvol implementeren van deze informatiebeveiligingsstandaard voor je organisatie.  
 
Hier binnen IT Governance begrijpen we dit maar al te goed; daarom hebben we een ISO27001 Certified ISMS Foundation Distance Learning cursus ontworpen. Dit stelt je in staat om op je eigen tempo, waar en wanneer je het beste uitkomt, over deze Standaard te leren 
 
Deze cursus op afstand is een modulaire opname van onze populaire, eendaagse ISO27001 Certified ISMS Foundation klaslokaal cursus die in verschillende Europese steden gegeven wordt, en biedt een complete introductie tot de belangrijkste elementen die nodig zijn om te voldoen aan de Standaard.  
 
Waarom kiezen voor een cursus op afstand? 
 
Studeer waar en wanneer je maar wilt: het biedt een alternatief op de verplichtingen verbonden aan een traditionele klaslokaal training – het enige dat je nodig hebt is internetverbinding.  
 
Een cursus die je in je eigen schema kan voegen: maak je eigen rooster en plan je studie rond familie- en werkverplichtingen.  
 
Verdien terwijl je leert: studeer naast je carrière en vermijd onnodige periodes weg van je werk. 
 
Volledige flexibiliteit: herhaal modules of sla onderwerpen over waar je al bekend mee bent – bij onderwijs op afstand ben jíj de baas. 
 
Leer meer voor minder: vermijdt de kosten die verbonden zijn aan traditionele klaslokaal cursussen, zoals reizen en accommodatie.  
 
Schrijf je nu in >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.