Jouw organisatie en de AVG: er is nog tijd om te voldoen aan alle regels

De AVG (algemene verordening gegevensbescherming) – internationaal bekend als de GDPR (General Data Protection Regulation) – is sinds een paar weken een feit. Leeft jouw organisatie alle regels al na, werkt het nog aan de laatste stappen of zit het zelfs nog helemaal in de startfase? 

Naleving van de Verordening is geen keuze maar een plicht, en zal voor veel organisaties een langdurig proces zijn of zijn geweest. Er is ongetwijfeld nog ruimte voor verbetering binnen je organisatie.

Met onze brede kennis en ons uitgebreid assortiment aan oplossingen – waaronder veel gratis bronnen – zijn we er om jou en je organisatie te helpen de AVG succesvol na te leven.  
 
Zo hebben we een GDPR compliance checklist samengesteld die je helpt bij het nagaan van de stappen die genomen moeten worden voor volledige AVG-naleving.  
 
Een belangrijk onderdeel van de AVG-naleving voor elke organisatie is het bewustzijn ervan onder je werknemers. Zijn alle werknemers binnen jouw organisatie zich bewust van de Verordening? Weten je werknemers welke veranderingen de AVG geïntroduceerd heeft en hoe deze veranderingen van invloed zijn op de manier waarop ze werken?  
 
Onze interactieve e-learning cursus geeft een volledig overzicht weer van de AVG voor je werknemers en belicht de belangrijkste nalevingsverplichtingen van organisaties.  
 
Als je op zoek bent naar een meer geavanceerde training die de specialistische kennis en vaardigheden biedt die nodig zijn om aan de AVG te voldoen, overweeg dan onze gecertificeerde Foundation en Practitioner trainingscursussen. Kies uit een van onze klaslokaal trainingen in Amsterdam of Brussel, of uit onze online e-learning cursussen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.