Hvordan at forsvare din organisation imod trusler indefra

Alle organisationer er sårbare overfor misbrug, fejl eller ondsindede angreb indefra, som alle risikerer at skade omdømmet, afsløre data, give værdifulde intellektuelle ejendomsrettigheder til konkurrenter og meget mere.

Trusler indefra er ikke altid tilsigtede – uddannet personale kan være lige så meget en fare som ondsindede angreb.

Organisationer er nødt til at være opmærksomme på den øgede trussel og tage hensigtsmæssige tiltag for at forsvare dem selv.

Hvordan at forhindre et angreb indefra

2016 Insider Threat Report kastede lys over den aktuelle status for trusler indefra så vel som organisationer hovedbekymringer på dette område.

74 % af organisationer siger, de føler sig sårbare for trusler indefra, og kun 42 % føler, de har de passende kontrolpunkter på plads for at forhindre et angreb indefra.

Alan Calder, grundlægger og administrerende formand for IT Governance, siger: “Trusler indefra er en stor del af udfordringen ved datasikkerhed, som organisationer står overfor. I de fleste tilfælde bliver fejl begået utilsigtet, men det underliggende budskab er, at for at forhindre dem i at ske, skal virksomheder uddanne personale, håndhæve effektive politikker og procedurer og forvalte adgangskontrol.

ISO 27001 bør være standarden, som organisationer anvender, når de tager sig af trusler indefra og andre problemstillinger, og tager en integreret tilgang til folk, processer og teknologi i brug.”

Fordele ved at implementere ISO 27001

Ved at implementere kontrolpunkter fra den internationale standard,ISO 27001, og et system til forvaltning af informationssikkerheden (ISMS) kan din organisation høste et væld af fordele, inklusive:

  • At beskytte og forstørre dens omdømme;
  • At undgå de finansielle bøder og tab forbundet med brud på datasikkerheden; og
  • At være konform med forretnings-, juridiske, kontraktlilge og regulatoriske krav.

Find ud af mere om ISO 27001 i vores gratis grønbog >>

Opbyg et forsvarsprogram mod trusler indefra

Den mest dybdegående guide på markedet og den ideelle kilde for enhver, der ønsker at lære, hvordan en sikkerhedskultur baseret på international bedste praksis kan hjælpe med at afbøde truslen indefra.

Insider Threat – A guide to understanding, detecting, and defending against the enemy from within ser udover værktøjer til områdebeskyttelse og beskriver detaljeret, hvordan man kan opbygge et forsvarsprogram ved at bruge sikkerhedskontrolpunkter fra de internationale standarder ISO 27001 og ISO 27002, og NIST SP 800-53.

Køb NU >>

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.