Er du klar til EU-persondataforordningen? Få bevis på det.

EU-persondataforordningen (GDPR) træder i kraft i maj næste år, og den vil hurtigt få indflydelse på den måde, organisationer over hele verden behandler data på. Den nye forordning indfører større bøder på op til 20 millioner EUR eller 4 % af virksomhedens årlige globale omsætning – alt efter hvilket beløb er der højest.

For mange virksomheder betyder det, at truslen om insolvens og sågar lukning som følge af bøder iht. EU-persondataforordningen snart kan blive meget stor.

Hvis du bliver undersøgt af en tilsynsmyndighed for potentielt brud på persondatasikkerheden, kan du så bevise, at du har overholdt EU-persondataforordningen?

Dokumentation for din overholdelse af EU-persondataforordningen

EU-persondataforordningen kræver ikke blot, at du overholder dens principper for beskyttelse af persondata. Den kræver også, at du kan dokumentere det. Det betyder, at du skal udvikle og vedligeholde politikker og procedurer.

Gør du det, har du en rigtig god chance for at kunne bevise, at du overholder forordningen.

Vores GDPR Documentation Toolkit omfatter en stor samling brugervenlige dokumentskabeloner, politikker og procedurer, der er vigtige for alle organisationer, der arbejder på at sikre problemfri overholdelse af EU-persondataforordningen.

Bevis, at din organisation overholder EU-persondataforordningen.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.